add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Twój koszyk jest pusty

0.00 zł

Variant title
[item_qty] $0.00
Roladki salchichon z orzeszkami ziemnymi i chili

Roladki salchichon z orzeszkami ziemnymi i chili

Składniki:

  • 300g Salchichon ( można użyć również plastry chorizo lub szynki serrano )
  • 400g orzeszków ziemnych
  • 30g czosnku
  • 30g chilli
  • 200g twarożku

 

Przygotowanie:

1. Orzeszki podsmażyć na suchej patelni, aż nabiorą charakterystycznego aromatu, zostawić aby ostygły.
2. Dodać ser, czosnek, chili i połączyć na gładką masę.
3. Masę przełożyć do torebki cukierniczej, wycisnąć na salchichon i zawinąć w rulon.
4. Gotowe roladki położyć na półmisku i udekorować ziołami.

 

Czas przygotowania: 20 minut, 4 porcje

Smacznego!