OSTATNIO OGLĄDANE
Wędliny węgierskie
Węgry są krajem, od którego rozpoczęła się nasza działalność. Zachwyceni niepowtarzalnym smakiem madziarskich wyrobów postanowiliśmy podzielić się tym kulinarnym odkryciem z innymi. W tej kategorii znajdziesz oryginalne węgierskie salami, rakoczi, pasztet z wątróbek czy kiełbasę makoi. Wszystkie te specjały powstają z tradycyjnych receptur, a do ich produkcji używa się mięsa najwyższej jakości. Dodatek klasycznych przypraw i naturalne metody wędzarnicze sprawiają, że całość nabiera wyjątkowego aromatu, którego nie da się pomylić z żadną inną kuchnią na świecie.
Jak smakują węgierskie przysmaki?
Osoby, które nigdy nie odwiedziły tego pięknego kraju, mogą mieć wątpliwości – czy smak faktycznie odpowiada temu, co można zjeść na Węgrzech? Co to jest kiełbasa makoi? Czy oryginalne salami węgierskie rakoczi jest pikantne, czy delikatne? I jaką konsystencję ma pasztet z wątróbek?
Bez obaw, wszystkie oferowane przez nas produkty doskonale oddają klimat madziarskiej kuchni, zatem możesz ich spróbować, aby przekonać się, co stanowi o jej wyjątkowości. Dominują tu głębokie aromaty papryki i dymu wędzarniczego.